Tag dine projekter under armen og kom til 'Work´n´Visit i Elværket
     

Nyt fra Klub 78xx

Kære alle,
 
Læs med i denne måneds nyhedsbrev, som byder på en spændende invitation til Work 'n' visit på Elværket i Skive. Vi var ærgerlige over at måtte aflyse rundvisningen på Elværket i forbindelse med julebusserne, men glæder os over nu at kunne tilbyde jer at komme og afprøve faciliteterne en hel weekend i stedet. Derudover har vi en stor nyhed for alle cykelinteresserede, og så kan du læse om årets Jobfestival, som bliver i maj - ligesom du som altid kan finde et udpluk af praktik- og stillingsopslag.  
 
God læselyst 😊
 

Deltag gratis i 'Work´n´Visit i Elværket // 17. til 19. marts

Har du brug for et afbræk fra din vanlige studie- eller arbejdsplads? Måske du savner sparring på en opgave eller ny inspiration? Tag dine projekter under armen og bliv en del af et moderne kontorfællesskab i et par dage. Torsdag d. 17. marts til lørdag den 19. marts inviterer Elværket i Skive til arbejdsweekend, og deltagelsen er gratis for dig som Klub 78xx medlem. Hvis du ønsker at deltage hele weekenden, som både byder på tid til fordybelse, men også spændende oplæg, rundvisning i Elværkets Makerspace og vinsmagning kan du tilmelde dig ved at skrive til Klub78xx@skivekommune.dk. Vil du - og måske hele din studiegruppe - gerne bare kigge forbi en af dagene og bruge faciliteterne, er I velkomne til blot at dukke op uden tilmelding. 
 
Vi håber på at se mange af jer til en hyggelig og produktiv weekend, hvor sparring og netværk er i højsæde. 
 
Tilmeld dig senest søndag d. 13. marts. 
 
Se programmet for Work 'n' visit i Elværket
 

Sæt X i kalenderen d. 20. maj

Afspil video
 

På Skive Jobfestival kan du finde din kommende arbejdsplads. Kig forbi og besøg 60 virksomhedsstande med mange spændende jobs på Skiveegnen:

  • Mød virksomhederne i Skive Kommune
  • Se over 200 ledige jobs på Skiveegnen
  • Få viden om ledige jobs, som du ellers ikke ville høre om
  • Kom et skridt tættere på en regulær jobsamtale
 

Skive bliver vært for hel etape af PostNord Danmark Rundt

Til sommer bliver der cykel-folkefest i Skive, når PostNord Danmark Rundt afvikles. Løbets fjerde etape bliver gennemført fredag d. 19. august med både start og mål i Skive, og en hel etape på 167,3 km, der tager rytterne en tur rundt udelukkende i Skive Kommune. Der bliver masser af mulighed for at heppe rundt på ruten, hvor et historisk stort felt med 22 teams bestående af 154 ryttere kommer til at køre. 
Læs artikel

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch