Mød 50 lokale virksomheder til networking og samtaler om mere end 350 stillinger.
     

Nyt fra Klub 78xx

Kære alle,
Måske er påskeferien allerede begyndt? Måske er den lige på trapperne? Uanset håber vi, at I har en god uge i vente - måske med et lille smut forbi hjemegnen. I så fald kan du i dette nyhedsbrev finde tips til gode vandre- og cykelruter, hvis I skal have et lille afbræk fra påskebordet. Derudover vil vi opfordre dig til at sætte kryds i kalenderen d. 20. maj, hvor Skive Jobfestival åbner dørene op. I indslaget fra TV MIDTVEST kan du også følge en ingeniørsstuderende, som har været på besøg i en lokal virksomhed for at hjælpe dem på vej til en grønnere fremtid. Og som altid finder du i bunden en oversigt med jobopslag.   
 
God læselyst og god påske! 
 

50 virksomheder og 350 jobs // Skive Jobfestival 20. maj

 
Som en tilbagevendende del af Skivemødet slår Skive Jobfestival dørene op med 50 lokale virksomheder til networking og uformelle samtaler om mere end 350 stillingsopslag fra Skiveegnen.
 
Kom og mød virksomhederne og find ud af, om din næste praktik- eller arbejdsplads findes lige her. 
 
Som medlem af Klub 78xx får du en gratis frokost ved deltagelse i Skive Jobfestival. Du kan tilmelde dig ved at skrive til Klub78xx@skivekommune.dk 
Læs mere om Skive Jobfestival
 

Tips til påskens vandreture

Skal I have et afbræk fra påskefrokosterne med en vandre- og cykeltur rundt i Skiveegnens fantastiske natur?
 
Det kan være langs 📍 SALLING NATURSTI som går hele vejen fra Skive til Glyngøre, ved 📍 SPØTTRUP SØ, der byder på en vandretur i et landskab, der er typisk for Salling – fjorden, søen, ådale og landbrugslandet eller eller måske en tur til 📍 LUNDØ, hvor du fra Jelse Odde har en smuk udsigt over Limfjordens kringlede vige og bugter.
 
Skive by er også ideel at opleve til fods. På denne tur kan du se et bredt udvalg af byens mange flotte bygninger og opleve historiens vingesus, når du leder efter mønter langs 📍 TOLDSTIEN. Du kan også opleve, hvordan et af Skive Kommunes største byudviklingsprojekter, BigBlue Skive, tager sig ud, når du følger 📍 BANESTIEN og beundrer regnbuebroens smukke belysning en mørk aften eller slapper af på et af de hyggelige opholdssteder langs åen. Når du krydser Danmarks længste træbro eller går blandt de mange århundreder gamle egetræer i 📍 KRABBESHOLM SKOV, er det svært ikke at føle sig som en del af noget større. 

Find kort over stierne i vores GUIDE TIL SKIVEEGNEN på siderne 58-73. Du kan finde den online her eller hapse et fysisk eksemplar på Skive Bibliotek. 
Afspil video
 
Guide til Skiveegnen (PDF-fil)
 

Studerende hjælper midt- og vestjyske virksomheder til en grønnere fremtid

Bjarke Stokholm Hestbæk studerer til dagligt på ingeniøruddannelsen i Herning. Sammen med tre af sine medstuderende har han forladt de vante rammer og taget på besøg hos Stenger & Ibsen i Balling ved Skive, for at hjælpe virksomheden til en grønnere fremtid ♻
 
"Det er kun fedt at få et indblik i, hvilke muligheder der er, hvis man ikke lige føler for at bo i København eller Aarhus eller udlandet".
Artikel og TV-indslag hos TV MIDTVEST
 

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch