Deltag i stort event om grøn omstilling d. 30. september
     

Nyt fra Klub 78xx

 
Kære alle, 
 
Fredag d. 30. september slår Elværket Skive dørene op for et stort event om grøn omstilling: Green Innovation Week 2022. Og du er inviteret med til den store dag, hvor fremtidens grønne teknologier, nyuddannede i grønne jobs, grøn omstilling i uddannelserne, vurdering af grønne forretningsidéer, bæredygtig mad i Café RENT LIV – og meget andet kan opleves på eventpladsen. Søren Vester og Anders Morgenthaler byder velkommen og guider igennem dagen.
 
Som studerende, jobsøgende eller nyuddannet er det en oplagt mulighed for at komme i dialog med virksomhederne om et fremtidigt samarbejde om et studieprojekt, en praktikstilling eller jobåbninger. Derudover kan I opleve, hvad det er Skive kan, når det kommer til grøn omstilling! Der vil være en masse spændende aktører i spil - og vi lover, I vender hjem med en masse ny, grøn inspiration. 
 
Vi håber at se mange af jer i Skive d. 30. september 👋
 

GREEN INNOVATION WEEK 2022 🌱 - kom og vær med

Værterne til GIW: Anders Morgenthailer og Søren Vester
 
🎤 Anders Morgenthaler og Søren Vester styrer slagets gang fra scenen i eventteltet, hvor temaerne er:
 
✅ Mindset for bæredygtig adfærd
✅ Fremtidens grønne industri
✅ Klimaforandringer og byudvikling
✅ Fremtidens grønne råvarer
✅ Fremtidens grønne teknologier
✅ Grøn omstilling i uddannelserne
✅ Fremtidens grønne byggeri
✅ Fremtidens grønne fødevarer
✅ Biodiversitet og business
... og meget mere....
 
🍽 I Café RENT LIV kan du stille både sult, tørst og nysgerrighed, når en række aktører disker op med bæredygtige og lækre alternativer.
💡 Eventpladsen forsynes med energi fra sol og vind i samarbejde med Læringsambassaden
 
Se program (PDF-fil)
 

Matchmaking med virksomheder 🤝

Unge studerende netværker - tekst: Start dit samarbejde her
 
Du kan møde virksomhederne, som har stillet en Green Challenge kl. 13.30-14.30 i eventteltet. Hør mere om mulighederne for et fremtidigt samarbejde på studiet eller stil uddybende eller afklarende spørgsmål til deres grønne udfordringer. Virksomheder og organisationer der har stillet en Green Challenge kan matches med elever eller studerende, der har interesse i at komme med løsningsforslag til deres grønne udfordringer.
Se alle 'Green Challenges'
 

Netværk i Klub 78xx i Café RENT LIV

Kom og netværk i Café RENT LIV på eventpladsen. Klub 78xx vil være tilstede i caféområdet, og vi håber at se mange af jer til en snak om fremtidige arrangementer i klubben. Forplejningen er gratis, så kom og smag lækkerierne fra et udvalg af lokale fødevareaktører og producenter, der skurer op for inspirationen med deres udvalg af bæredygtige alternativer til det traditionelle udvalg.
Tekst på billede: Smag på Café RENT LIV
 

Få en masse grøn inspiration 💡

Dagen igennem kan du fra hovedscenen opleve erfaringsudveksling om grøn omstilling og innovation, når Anders Morgenthaler og Søren Vester styrer slagets gang fra Green Inspiration Scenen:
 
📍 Scenen
 
Kl. 9:30-9:50
📍 Scenen
 
Kl. 10.00-10:20
📍 Scenen
 
Kl. 10.30-11:30 
📍 Scenen
 
📍 Teltet 
 
Kl. 11:30-12:00
Frokost og netværk - Lounge og musik i Café RENT LIV 
📍 Teltet 
 
Kl. 12.10-12:30
📍 Scenen
 
Kl. 12.40-13:00
Kl. 13.10-13.20
📍 Scenen
 
Kl. 14:30-15:00
📍 Scenen
 
Kl. 15:10-15:30
📍 Scenen
 
Kl. 15:40-16:00
📍 Scenen
 
Kl. 16:10-16:30
📍 Scenen
 
Kl.17:00-17:15
📍 Scenen
 
Kl.17:00-19:00
Fællesspisning og netværk 
📍 Teltet 
 
De mange 'Green Inspirations' lægger op til et tema, som der kan arbejdes videre med enten som en 'Green Action' med hands on udstillinger og show hows, hvor du kan opleve og afprøve, eller som 'Green Workshops', hvor der skabes innovation på tværs af fagligheder, som byder ind med idéer, løsninger og handling.  
Se hele programmet
 

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch