Få et gratis lift med 'Klub 78xx Julebusserne'
     

Nyt fra Klub 78xx

Kære alle,
 
Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det snart tid til.... JULEBUSSER 🎅 Igen i år får du som medlem af Klub 78xx mulighed for at få et gratis lift hjem til jul - deltag i afstemning om hvilken dato busserne skal køre herunder.
 
Derudover kan du læse første portræt i vores serie om unge, der gør karriere på Skiveegnen. I portrættet møder du Tilde, der er ESG-manager med ansvar for bæredygtighed i Stenger & Ibsen Construction. Og så kan du læse om Tour-de-Skive, hvor en flok studerende fra DTU var på to dages virksomhedsudflugt på Skiveegnen. 
 
God læselyst 🤓
 
 

Hvornår skal busserne køre hjem til jul?

Vi sender en busser til Aalborg, Aarhus, Odense og København for at hente jer Klub 78xx'ere hjem til jul. Skal busserne køre hjem d. 20., 21., eller 22. december? Stem senest d. 1/12 og få indflydelse på datoen. Mere information følger, når datoen er fastsat. 
 
Grafik: Julebus
 
Stem her
 

PORTRÆTSERIE: Karriere på Skiveegnen

Læs med i vores nye portrætserie med om unge, der gør karriere i Skiveegnens virksomheder. I denne udgave kan du møde Tilde, som er arbejder for virksomheden Stenger & Ibsen Construction (SIC). 
 
 

MØD TILDE ØRUM 👋

26 år ▪ Civilingeniør, Teknologibaseret Forretningsudvikling fra AU, Herning ▪ Stenger & Ibsen Construction (SIC) ▪ ESG-manager med ansvar for hele bæredygtighedsdelen af virksomheden
 
- Da jeg skulle vælge et job efter færdiggjort uddannelse, var nogle af de vigtigste elementer for mig, at virksomheden havde en flad organisatorisk struktur, at jeg kunne få ansvar og selvfølgelig, at arbejdsområdet var spændende. SIC er indbegrebet af en imødekommende jysk kultur, hvor din CEO føles som en hver anden ansat. Igennem SIC har jeg fået muligheden for at være ansvarlig for et nyt og dynamisk område, som bæredygtighed er, hvor jeg rapporterer direkte til ledelsen. For mig gør det, at jeg føler, at jeg har en værdi i virksomheden, som motiverer mig lidt ekstra i hverdagen. Med ansvaret kommer der også en løn, som jeg ikke kan klage over, selvstændighed og generelt virkelig gode forhold.
Tilde Ørum
 
- Da jeg startede, havde jeg ikke det store kendskab til byggebranchen. Kombinationen af en mindre virksomhed og den jyske, flade struktur gjorde det muligt, hurtigt at få kendskab til vores processer og opgaver gennem mine søde kollegaer, som har givet mig en ufattelig læringsvækst. Derudover ved ledelsen og min chef hvad mine mål og ambitioner er, som de støtter og hjælper mig med at opnå igennem vejledning og sparring. Kombinationen af dette, min arbejdsopgaver og mit ansvar i virksomheden gør, at jeg har fået et job, som jeg mener er svært at finde i en Storby lige efter endt uddannelse. Det er trodsalt mit første ”rigtige” job efter studie.
Tilde Ørum
 
Logo: Skivemødet 20. og 21. maj 2022
 
Læs hele portrættet af Tilde
 

Tour de Skive - DTU-studerende på to dages virksomhedsudflugt! ✨

Tour de Skive - DTU-studerende
Tour de Skive - DTU-studerende i Skive
Tour de Skive - DTU studerende i Skive
Ved du godt at du kan finde nogle virkelig spændende og innovative virksomheder i Skive med fede karrieremuligheder? 👀

Det ved en flok studerende fra DTU - Technical University of Denmark nu, efter to dages virksomhedsudflugt på Skiveegnen 👏

Under navnet Tour de Skive så de nærmere på vores lokale job- og karrieremuligheder, hvor de blev præsenteret for GreenLab og besøgte KulturCenter Skive, Vikan A/S, Dantherm Group, Thise Mejeri og SKOV A/S. Derefter sluttede de af med praktik-matchmaking hvor også NC Nielsen Holding A/S og Envases stod klar!
Læs mere om karrieremulighederne på Skiveegnen
 

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch