Er du på jagt efter et job eller praktikplads så kig med her.
     

Nyt fra Klub 78xx

Kære Klub 78xx'ere 
 
Så står vinterferien for døren for mange af jer. Vi håber, at I alle har en god uge i vente - måske med et lille smut forbi hjemegnen med besøg hos familie og venner.
 
I foråret er der mange aktiviteter i Skive som måske kan interessere dig. Igen i år afholdes Skive Jobfestival på Strandtangen, og vi vil opfordre dig til at sætte kryds i kalenderen d. 12. maj, hvor dørene slås op til en dag med mange muligheder. Her kan du besøge mere end 60 lokale virksomheder, som kan tilbyde arbejde, praktikpladser eller projektsamarbejde – mange med fokus på en grønnere fremtid. Og som altid finder du i bunden af nyhedsbrevet en oversigt med et udpluk af jobopslag fra lokale virksomheder.     
 
God læselyst! 🤓 
 

JOBFESTIVAL: Linette fandt job før sidste eksamen

At mødes ansigt til ansigt på en græsplæne mellem skov og fjord kan meget mere end en formel ansøgning. Det vidner historien fra sidste års jobfestival om, hvor Linette og virksomheden Formkon fandt ud af, at de var det helt rette match.
 
🗨 - Jeg fik jobbet et par uger inden jeg skulle forsvare mit speciale, og dagen efter eksamen startede jeg her, fortæller Linette Pedersen, der arbejder som HR- og kommunikationsmedarbejder hos Formkon.
 
Vil du eller nogen du kender vide mere om Skive egnens virksomheder og jobmuligheder, så skriv allerede nu Jobfestival Skive d. 12. maj ’23 i kalenderen 🌞
Læs artiklel
 

PORTRÆTSERIE: Karriere på Skiveegnen 🌱

Læs med i vores nye portrætserie med om unge, der gør karriere i Skiveegnens virksomheder. I denne udgave kan du møde Anne, som er arbejder for virksomheden Quantafuel i GreenLab Skive. 
 
 

Mød Anne Toft Madsen 👋

35 år ▪ Cand.merc i Logistik og Supply Chain Management ▪ Quantafuel Skive Aps ▪ Supply Chain Manager, med ansvaret for logistikken og kvaliteten af både vores råvarer og være færdige produkt
 
- Det har været en vigtig faktor for mig at min arbejdsplads er grøn og tænker på, hvordan man kan bidrage til en bedre verden. Vi er en lille organisation, hvilket gør at opgaverne altid ændrer sig, og man har derfor rigtig mange forskellige roller i hverdagen, hvilket jeg finder spændende og udfordrende. Vi har et rigtig godt sammenhold i virksomheden og jeg nyder altid at møde ind på arbejde.
Anne Toft Madsen 
 
- Jeg bor i dag i Skive (Vinde) men er oprindeligt fra Balling. Min familie og svigerfamilie bor stadig i Skive kommune, hvilket har en kæmpe betydning for mig og min familie. Samtidig har et længere ophold i Aarhus (9 år) gjort at jeg har fundet ud af hvor skønt og hvor mange ting der egentlig er i Skive og omegn, der er rigtig mange smukke steder at besøge og mange forskellige ting at opleve
Anne Toft Madsen
 

Christina flyttede fra København til Skive og fik job gennem JOBmatch

En forespørgsel hos en virksomhedskonsulent i JOBmatch blev startskuddet til en ansættelse som marketingansvarlig i Skive, da Christina Buus Hansen i efteråret 2022 flyttede sin familie fra København til Skive.
 
Christina Buus Hansen
 
Læs artiklen
 

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch