Mød en masse virksomheder til Skive Jobfestival på fredag
     

Nyt fra Klub 78xx

Kære Klub 78xx'ere ☀
 
Så er der igen nyt fra jeres hjemegn! Denne gang kan du læse med om Skive Jobfestival, hvor du kan møde 60 lokale virksomheder og finde alt fra praktikstilling til projektssamarbejde og jobs i massevis. Jobfestivalen er en del af Skivemødet, som finder sted på Strandtangen i weekenden med et spændende program, som bl.a. tæller et 'Unge-møde', debat med Mads og A-holdet, og en samtale mellem Søren Vester og Brdr. Alstrup fra bandet Jonah Balcksmith.
 
Derudover kan du få et indblik i en ny stafet, der er startet på Skive Kommunes Instagramside, hvor forskellige gode ambassdører deler, hvad de sætter mest pris på at have med i huslejen her. 
 
Som altid får du også et udpluk af ledige stillinger - og hvis du vil tjene lidt ekstra i sommerferien, skal du tage et ekstra kig denne gang, da der er et særligt tilbud med om sommerferiejob 😊
 
God læselyst. 
 

Skive Jobfestival: Mød en masse spændende virksomheder og få gratis frokost

Kig forbi Skive Jobfestival på fredag, den 12. maj på Strandtangen og find din næste: 𝗘𝗹𝗲𝘃𝗽𝗹𝗮𝗱𝘀, 𝗹æ𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗽𝗹𝗮𝗱𝘀, 𝗷𝗼𝗯 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗮𝗯𝗯𝗮𝘁å𝗿, 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗶𝗲𝗷𝗼𝗯, 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗶𝗲𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗸 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁𝘀𝗮𝗺𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲. Der er gratis frokost til alle Klub 78xx'ere. Send en mail til klub78xx@skivekommune.dk om at du deltager, og så lægger vi en billet til side. Til Skive Jobfestival kan du:  

   🌱 Møde virksomhederne i Skive Kommune
   🌱 Se over 300 ledige jobs på Skiveegnen
   🌱 Få viden om ledige jobs, som du ellers ikke ville høre om
   🌱 Komme et skridt tættere på en regulær jobsamtale
   🌱 Få inspiration til uddannelser og kurser
 
Skive Jobfestival er en del af Skivemødet, som er to dage med spændende samtaler og meningsudvekslinger, hvor der bl.a. afholdes et 'Unge-møde', en debat med Mads og A-holdet, en samtale mellem Søren Vester og Brdr. Alstrup fra bandet Jonah Balcksmith, og så kan man nyde streetfood og livemusik. 
 
Grafik med teksten: Skive Jobfestival
 
Allerede nu, kan du se en oversigt med mange af de jobs, som virksomhederne har med på dage. Tag et kig på joboversigterne - og brug dem som forberedelse forud for dit besøg på Skive Jobfestival.
Se joboversigt - Skive Jobfestival

Ny stafet: Det er med i huslejen

Skive Kommunes side på Instagram har fået et helt nyt element – en stor del af indholdet vil nemlig blive skabt af borgere, som overtager profilen i en uge for at vise, hvad man får med i huslejen her. Søren Vester skød det hele i gang med en takeover fra Thise i sidste uge. 

-Jeg har sagt ja til at starte instagram-stafetten op, fordi jeg gerne vil inspirere andre til at være med til at fortælle, hvilket fantastisk sted vi bor. Vi har fjorden lige uden for døren og nogle top-engagerede lokalsamfund, hvor der er gang i en masse spændende ting, og det er de gode historier, vi sammen skal fortælle. Sådan giver vi et stort fælles kram.

Søren Vester - printscreen fra video på Skive Kommune Instagram
 
 
Søren Vester har netop givet stafetten videre til en anden god ambassadør, Henriette Bragt, som i ord, billeder og video vil forsætte fortællingen om, hvad der er med i huslejen her. 
 
Følg med på Skive Kommunes instagramside
 

Sommerferiejob i Skive?

Ansøg nu
 

Udpluk af ledige praktikpladser og stillinger

 
 
 
Gennem JOBmatch kan du også blive synlig for virksomhederne på Skiveegnen, hvis du er jobsøgende eller ønsker praktik, studiejob eller samarbejde om en studieopgave. 
Læs mere om Jobmatch